O Nama

MK Export-Import d.o.o. -  je preduzeće osnovano 2001. godine radi pružanja kompletnih usluga u sferi špedicije i transporta robe kako na lokalnim tako i na internacionalnim relacijama. Naša kompanija Vam može ponuditi širok spektar usluga u domenu carinskog posredovanja, skladištenja i svih ostalih radnji u vezi sa carinskim postupcima i formalnostima.

Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Kako moderna sredstva komunikacije sve više  približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa.

U takvom ambijentu profesionalnost nije više jedini preduslov uspeha već to postaje i lični odnos koji se razvija između poslovnih partnera a koji postaje osnovu uspešne saradnje.  Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve. Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih i ličnih usluga u oblasti carinskog  posredovanja  kako u uvozu, tako i u izvozu robe koji na tržistu uspešno posluje duže od 10 godina. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.